Fokusgruppdiskussioner om sexuella trakasserier – inbjudan kommer snart!

Under hösten har anställda, studenter och doktorander intervjuats kring erfarenheter av sexuella trakasserier vid Lunds universitet. Vi kommer att fortsätta med de individuella intervjuerna under november och december, samtidigt som vi också bjuder in anställda, studenter och doktorander att delta i fokusgruppdiskussioner om sexuella trakasserier.

Fokusgruppdiskussionerna är öppna för alla som är verksamma vid Lunds universitet och du behöver inte ha egna erfarenheter av trakasserier för att delta. Diskussionerna kommer bland annat att handla om hur deltagarna upplever strukturer och normer vid universitetet i relation till sexuella trakasserier, samt förhoppningsvis mynna ut i konkreta förslag på hur arbetet för att minska förekomsten av sexuella trakasserier kan förbättras.

En inbjudan med mer information kommer att skickas ut via mail under nästa vecka. Om du har frågor eller vill veta mer om fokusgruppstudien är du välkommen att maila oss på tellus.fokusgrupp@lu.se.

Vill du delta i den individuella intervjustudien? Vi tar fortfarande emot intresseanmälningar på tellus.intervju@lu.se. Uppge ditt namn (frivilligt) samt den mailadress du vill bli kontaktad på så hör vi av oss med mer information.